Update openstelling praktijk

Laatste update 08 mei 2020:

Afgelopen weken hebben wij u helaas moeten berichten dat ook onze praktijk voor “fysieke” behandelingen gesloten was in verband met de maatregelen rondom het corona virus. Nu mag fysiotherapie weer gaan opschalen met het behandelen in de praktijk.

Ook bekkenfysiotherapie Boskant en Eindhoven gaan de gebruikelijke zorg weer hervatten. Om op een verantwoorde en veilige manier te blijven werken, zijn enkele aanpassingen gemaakt.

Naast de huidige algemene corona- en hygiënemaatregelen hanteren wij een aantal aanvullende huisregels. Deze huisregels dragen zorg voor zowel uw als onze veiligheid. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Huisregels:

  • Als u één of meer van de klachten/symptomen (verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging boven de 38 graden) heeft en/of u bent in een besmet gebied geweest, kunnen wij u op dit moment niet behandelen. Bij griep of andere luchtwegklachten verzoeken wij u niet te komen.
  • Neemt u bij klachten contact op met de praktijk om de alternatieve behandelmogelijkheden te bespreken of een nieuwe afspraak in te plannen.
  • Was uw handen voor en na de afspraak.
  • Geen handen schudden.
  • Neem zelf twee grote handdoeken / badlakens mee van thuis welke de behandelbank af kan dekken.
  • Wij verzoeken u om alleennaar onze praktijk te komen. Als iemand u wegbrengt, verzoeken wij hem/haar buiten te wachten (uitzondering hierop is wanneer uw kind wordt behandeld of wanneer de behandeling niet zonder begeleider uitgevoerd kan worden).
  • De fysiotherapeut maakt (zo nodig) gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Mogelijk vragen we u ook om een mondkapje en handschoenen te dragen.
  • Houd waar mogelijk 1,5 meter afstand van andere patiënten.
  • Wij verzoeken u maximaal 5 minuten van te voren te praktijk te betreden.

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Deze kunt u met ons bespreken. We geven graag uitleg en advies waar mogelijk. 

Wanneer u uw behandeling wilt gaan hervatten en een afspraak wilt maken of wanneer u vragen heeft, is de praktijk telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:00 tot 14:00.

0413-842707
06-10350414 / 06-48117577

U kunt ons ook bereiken via mail of gebruik maken van WhatsApp. 

Met vriendelijke groet,
Team Bekkenfysiotherapie Boskant en Eindhoven

Voor meer informatie (omtrent het Corona Virus en de maatregelen die de praktijk heeft genomen) klikt u hier.

Bekkenfysiotherapie Boskant – Claire Vrielink

Berkstraat 12
5492 EB
Boskant (Sint-Oedenrode)

Telefoon: 0413-842707
Mobiel: 06-10350414
Email: info@bekkenfysiotherapieboskant.nl

Parkeren is zowel mogelijk op eigen terrein als aan de straatzijde.

Aangepaste openingstijden (ivm opstart na Corona maatregelen):

Ma:  09:00 – 12:30        18:00 – 20:00
Di:    18:00 – 20:00
Do:  18:00 – 20:00
Vr:   09:00 – 12:00      (alternerend Boskant / Karmenta)

Afspraken buiten deze tijden gaan in overleg.

De praktijk is telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 14:00 (met uitzondering van woensdag). U kunt uiteraard een bericht achter laten of de praktijk per mail bereiken.

Routebeschrijving:

Plan uw route via Google Maps.