Over Claire Vrielink

Ik ben Claire Vrielink. Tijdens mijn opleiding fysiotherapie ontstond bij mij interesse in het behandelen van klachten/ verstoringen van structuren in en rondom het bekken. Deze interesse resulteerde tot de opleiding bekkenfysiotherapie, welke ik in 2007 heb afgerond.

Bekkenfysiotherapie is een geweldig vak waarin ik met veel passie en betrokkenheid sta. Ondanks dat de focus van de klachten op 1 bepaald gebied ligt, is door de veelheid aan klachten die rondom het bekken voorkomen, het vak voor mij uitdagend en breed omvattend. De klachten zijn vaak precair, intiem en soms ook emotioneel beladen.

Ik heb de afgelopen jaren veel affiniteit ontwikkeld en ervaring opgedaan met het behandelen van bekkenbodemgerelateerde seksuologische problematiek. In 2013 heb ik de opleiding Seksuologisch Counseler afgerond. Ook heb ik de opleiding voor Kinderbekkenfysiotherapie en Dry Needling gedaan. Zo heb ik een mooie basis gelegd voor het begeleiden van zowel mannen als vrouwen, jong en oud.

Naast mijn werkzaamheden ben ik moeder van onze dochter en zoon. Ik vind het heerlijk om samen met de kids en mijn man dingen te ondernemen. Lekker koken, bezig zijn in onze kleine moestuin en pianospelen zijn enkele van mijn favoriete bezigheden. Met regelmaat zijn we in Noord-Holland te vinden, waar ik vandaan kom.